Начало Всички продукти ERP Контрол и управление на разходи и договори

Контрол и управление на разходи и договори

logo-contro

Contro e уеб базиран софтуерен продукт, фокусиран върху автоматизацията на различни бизнес процеси в организациите. В момента се финализира разработването на първите два (от общо седем планирани за разработване) модула: „Контрол и управление на разходи” и „Контрол и управление на договори”.

 

  • Описание
  • Снимки

Contro e уеб базиран софтуерен продукт фокусиран върху автоматизацията на различни бизнес процеси в организациите. В момента се финализира разработването на първите два (от планирани за разработване 7) модула: „Контрол и управление на разходи" и „Контрол и управление на договори".

Модул "Контрол и управление на разходи"се базира на принципа, че всеки разход в предприятието трябва да бъде предварително одобрен. Модулът осигурява предварително одобрение по електронен път на съответното оторизиращо ниво на всички разходи, както и последващ контрол върху разлики между одобрени и реално направени разходи и съпоставка с бюджетираните разходи на ниво разходен център или отдел.

Модул „Контрол и управление на договори” позволява предварително електронно одобрение на ключови параметри във всеки договор по електронен път. Всеки ключов служител имаш отношение към договора може да даде коментари по и да поиска промяната на ключови параметри по договора по електронен път.

Софтуера автоматизира процеса по предварително обсъждане и одобрение на договори, следи за изпълнението на ключови събития по договорите и плащанията/приходите по всеки договор. Системата осигурява автоматично известяване за плащания/приходи по сключени договори, и известяване за скоро изтичащи или стартиращи договори както и остатъчни суми по всеки договор.

Към системата предстоят да бъдат пуснати още 5 модула:

1.  „Контрол и управление на Евро проекти”
2.  „Контрол и управление на командировки”
3.  „Контрол и управление на отпуски на служители”
4.  „Контрол и Управление на оперативната дейност - (модул Светофар)"
5.  „Контрол и управление на оперативната дейност – (модул Регулировчик)”

Повече информация може да намерите на уеб сахта на продукта: www.contro.bg

 

 

 

 

 


Deprecated: Function split() is deprecated in /home/adasoft/public_html/plugins/system/jfsefrouter.php on line 608

Ада - Софт

Deprecated: Function split() is deprecated in /home/adasoft/public_html/plugins/system/jfsefrouter.php on line 608