Начало Продукти Бюджет Софтуер за бюджетния сектор Разработка на отчети

Разработка на отчети

Изработка на отчети
Фирмата предлага изработка на форма на месечни и тримесечни отчети. Използването на такъв отчет спестява много време и усилия по равняване и засичане на сумите, които се повтарят в множество отделни отчети и разшифровки. Изготвените форми имат контролен sheet, за да може ''с един поглед'' да разберете дали предаденият отчет е засечен.

  • Описание
  • Снимки
  • Видео
  • Изтегли
  • FAQ

Фирмата предлага изработка на форма на месечни и тремесечни отчети. Използването на такъв отчет спестява много време и усилия по равняване и засичане на сумите, които се повтарят в множество отделни отчети и разшифровки. Изготвените форми имат контролен sheet, за да може да разберете ''с един поглед" дали предаденият отчет е засечен.

В тези отчети се използват стандартните форми на Министерство на финансите, но се залагат множество формули и макроси, които улесняват работата.

С наши разработени форми работят Българска академия на науките, Министерство на здравеопазването, Министерство на културата, Министерство на образованието и науката, Министерство на земеделието, Главна дирекция ''Изпълнение на наказанията'' към Министерство на правосъдието.